Kiemelt ajánlatok

Legénd Üdülőfalu

Garzó Tanya Vendégház

Életfa vendégház

Margaréta Apartman Ház

Bónom-zugi nyaraló

Puskás Vendégház és Családi Pince

Platán Panzió

Fekete Macska Panzió

Szalóki Üdülőház

Két Jóbarát Apartmanház

Nosztalgia Üdülő Parasztudvar

Természetes Életmód Alapítvány Oktatóközpontja

Spirit Apartman

Elisabeth apartman

Hanga Vendégház

Balogh-Szatmári Kúria

Csali Vendégház Tisza-tó

Kőtenger Panzió

Anikó Apartman

Csongrád megye, Szeged, Pillich Kálmán u. 13/a

Családias hangulatú szállás, Szeged csendes kertvárosában, csupán néhány saroknyira a belvárostól, élményfürdőtől és a Tisza-parttól

Elérhetőségek:

Kapcsolattartó neve: dr Becsey Anikó
Telefon: +36 20/ 616 9141
Mobil:
E-mail cím: becseyaniko@t-online.hu
Weboldal: www.olcsoszallas-szeged.hu

Szálláshely bemutatása:

Családias hangulatú szállásunk Szeged csendes kertvárosában, csupán 2 saroknyira található Szeged lüktető belvárosától. A szálláshely baráti társaságok, nagyobb családok számára egyaránt ideális.

Apartmanunktól egy saroknyira van az élményfürdő és az uszoda, 2 háztömbnyi távolságra a Tisza-part, míg az Erzsébet Liget szintén egy saroknyira található, ahol teniszezhet, és megpihenhet az ember egy fárasztó nap után.

A 3. emeleten található egy 110 nm-es apartman, mely 3 hálótérből és egy nagy étkezőből áll, jól felszerelt konyhával (mosogatógép, mikrohullámú sütő, edények...) és egy nagy fürdőszoba tartozik hozzá. Az egyik szoba külön bejárattal 4 főre ágyazható, igen tágas. A másik szoba hallal bővül, itt is 4 személy kényelmesen tud pihenni. Főleg nagyobb családnak, vagy baráti társaságnak ideális ez az apartman.

A második szinten 140 nm-en 5 szoba található. Mindegyik egy tágas előtérből nyílik. 4 szobához tartozik egy fürdőszoba (káddal és tusolóval, mosó- és szárítógéppel, vasaló, hajszárító...), valamint egy külön WC és kézmosó.
A junior szoba kivételével minden szoba erkélyes.

Egy nagy családi szoba külön bejárattal önálló tusolóval, WC-vel rendelkezik. Ezt egy önálló egységnek alakítottuk ki.

A kertben lehet grillezni, bográcsban főzni.

Tervezünk a nyár során kialakítani egy finn szaunát.

Autóval érkező vendégeinknek ingyenes parkolási lehetőség.

Töltsön el pár napot a napfény városában, ahol mindig történik valami! Szeretettel várjuk!

Környék, programlehetőségek:

Szeged városa páratlan élményt nyújt minden látogató vendég számára. Nevezetességei - mint például a Fogadalmi templom, a Zsinagóga, a Hősök kapuja, a Móra Ferenc Múzeum - olyan egyedi karaktert adnak a városnak, hogy túlzás nélkül állítható: Szeged az Alföld gyöngyszeme. A felújított Kárász utca kávézóival, boltjaival, gyönyörű épületeivel mediterrán hangulatot áraszt.
A Tisza folyó és Szeged városa elválaszthatatlan egymástól. Tavasztól őszig a Tisza szerelmesei: horgászok, evezősök, fürdőzők népesítik be a vizet és a partját. A Tisza vízgyűjtő területe mintegy 157000 km2, vízállása erősen ingadozó. Átlagos vízhozama Szegednél 820 m3/s, de mértek már 3820 m3/s-t is.


   


Vissza a kereséshez »